Pelles blogg

Pelles blogg

Jakten på Sveriges bästa landskapsmat

Husmansbord® är ett varumärke och koncept från Svensk Landskapsmat, Pelle Agorelius AB på Saxhytte Gård strax norr om Grythyttan. Utvecklingen drivs av Jakten på Sveriges bästa landskapsmat och tar utgångspunkt i råvarans ursprung och livsmedelsprodukters kvalitet. När detta översätts till serverad mat skapas affärsmässiga nätverk mellan livsmedelsproducenter, butiker och restauranger. Livsmedelsproducenter som lämnar in produkter till bedömning av en oberoende och kompetent panel, har inte bara möjligheten att få sin produkt diplomerad utan får också en återkoppling, ”feedback”, på hur de olika paneldeltagarna upplevt produkten utifrån vilka förväntningar som skapas när man möter den på samma sätt som en kund möter den i butik. Hela Husmansbord®processen kallas för tillämpad mervärdesanalys* och går ut på idén att fokus på fördelar och förtjänster utvecklar matens mervärden, för kundens bästa.*Upplevelsen är summan av brukandet/besöket minus förväntningarna, U=B-F®

Nytt, nytt, nytt: HUSMANSBORD 2015

MervärdenPosted by Pelle Agorelius Wed, April 01, 2015 11:19:56

Utmärkelser - Jakten på Sveriges Bästa Landskapsmat, Husmansbord 2015


Här kan du delta med dina produkter. Sista anmälningsdag är den 11 maj.

Bedömningen sker i Grythyttan i vecka 22. Alla diplomerade produkter blir nominerade att prestigefullt hedersomnämnas på stora Mitt kök-scenen i november. Detta av ingen mindre än matfantasten Ulf Elfving.


Ladda ner inbjudan:

Ladda ner anmälningsblankett:Erbjudande om utställningsplats i vår saluhall på Stockholmsmäsan, Mitt Kök, 5-8 november

Främja den svenska landskapsmaten, sprid och gilla!



  • Comments(0)//pellesblogg.husmansbord.se/#post176