Pelles blogg

Pelles blogg

Jakten på Sveriges bästa landskapsmat

Husmansbord® är ett varumärke och koncept från Svensk Landskapsmat, Pelle Agorelius AB på Saxhytte Gård strax norr om Grythyttan. Utvecklingen drivs av Jakten på Sveriges bästa landskapsmat och tar utgångspunkt i råvarans ursprung och livsmedelsprodukters kvalitet. När detta översätts till serverad mat skapas affärsmässiga nätverk mellan livsmedelsproducenter, butiker och restauranger. Livsmedelsproducenter som lämnar in produkter till bedömning av en oberoende och kompetent panel, har inte bara möjligheten att få sin produkt diplomerad utan får också en återkoppling, ”feedback”, på hur de olika paneldeltagarna upplevt produkten utifrån vilka förväntningar som skapas när man möter den på samma sätt som en kund möter den i butik. Hela Husmansbord®processen kallas för tillämpad mervärdesanalys* och går ut på idén att fokus på fördelar och förtjänster utvecklar matens mervärden, för kundens bästa.*Upplevelsen är summan av brukandet/besöket minus förväntningarna, U=B-F®

Happy new year

LivsstilPosted by Pelle Agorelius Wed, December 31, 2014 17:28:57

Dear friends, this has been a fantastic year where new collaborations has seen the light as well as getting together with old friends.

There are so many people to mention, but most of all, my fantastic supportive family! Also I'd like to thank clients and business-partners, without you all, it would be just talk.

In UK; CloseUp PR & TotallySwedish. France; Affären, Paris. Of course all friends at the french Embassy in Stockholm & Ubifrance, and particularly the Lacroix family. In Italy; Björk and all associates. Worldwide special thanks to the Cointreau family, your openness and energy is priceless.

In the coming year I look forward to keep pushing towards higher goals & standards for lifestyle, design, food & beverage in general and all things of high quality from Sweden in particular.

On request, I'll communicate more in english in the year to come. See you around!





  • Comments(0)//pellesblogg.husmansbord.se/#post172