Pelles blogg

Pelles blogg

Jakten på Sveriges bästa landskapsmat

Husmansbord® är ett varumärke och koncept från Svensk Landskapsmat, Pelle Agorelius AB på Saxhytte Gård strax norr om Grythyttan. Utvecklingen drivs av Jakten på Sveriges bästa landskapsmat och tar utgångspunkt i råvarans ursprung och livsmedelsprodukters kvalitet. När detta översätts till serverad mat skapas affärsmässiga nätverk mellan livsmedelsproducenter, butiker och restauranger. Livsmedelsproducenter som lämnar in produkter till bedömning av en oberoende och kompetent panel, har inte bara möjligheten att få sin produkt diplomerad utan får också en återkoppling, ”feedback”, på hur de olika paneldeltagarna upplevt produkten utifrån vilka förväntningar som skapas när man möter den på samma sätt som en kund möter den i butik. Hela Husmansbord®processen kallas för tillämpad mervärdesanalys* och går ut på idén att fokus på fördelar och förtjänster utvecklar matens mervärden, för kundens bästa.*Upplevelsen är summan av brukandet/besöket minus förväntningarna, U=B-F®

Mycket på gång

LivsstilPosted by Pelle Agorelius Wed, December 03, 2014 22:38:05
Det händer så mycket att jag bloggat för lite. Nu lite pressinfo i a f
Bilden ovan är omslaget till en tidning i Italien, artikeln hittar du här i pdf:En annan fin artikel, från Expressen, Mitt Kök, hittar du här

Och en tredje, på matlandet.se länkar jag här

Sprid och gilla, Husmansbord finns på Facebook och Twitter också

  • Comments(0)//pellesblogg.husmansbord.se/#post169