Pelles blogg

Pelles blogg

Jakten på Sveriges bästa landskapsmat

Husmansbord® är ett varumärke och koncept från Svensk Landskapsmat, Pelle Agorelius AB på Saxhytte Gård strax norr om Grythyttan. Utvecklingen drivs av Jakten på Sveriges bästa landskapsmat och tar utgångspunkt i råvarans ursprung och livsmedelsprodukters kvalitet. När detta översätts till serverad mat skapas affärsmässiga nätverk mellan livsmedelsproducenter, butiker och restauranger. Livsmedelsproducenter som lämnar in produkter till bedömning av en oberoende och kompetent panel, har inte bara möjligheten att få sin produkt diplomerad utan får också en återkoppling, ”feedback”, på hur de olika paneldeltagarna upplevt produkten utifrån vilka förväntningar som skapas när man möter den på samma sätt som en kund möter den i butik. Hela Husmansbord®processen kallas för tillämpad mervärdesanalys* och går ut på idén att fokus på fördelar och förtjänster utvecklar matens mervärden, för kundens bästa.*Upplevelsen är summan av brukandet/besöket minus förväntningarna, U=B-F®

Med Ulf Elfving på Mitt Kök

MervärdenPosted by Pelle Agorelius Thu, October 23, 2014 08:33:54
7 nov.Kl 1500-1530 Mitt Kök-Scenen, Stockholmsmässan
Husmansbords utmärkelser i jakten på Sveriges bästa landskapsmat
Landskapsmat från hela Sverige har varit till bedömning hos Husmansbord i Grythyttan. De bästa produkterna diplomeras nu av initiativtagaren Pelle Agorelius tillsammans med ingen mindre än Ulf Elfving från Mitt Kök! Här lyfter både nyheter och traditionella läckerheter, vad är din bygds nya stolthet?

Länk till Mitt Kök här



  • Comments(0)//pellesblogg.husmansbord.se/#post166