Pelles blogg

Pelles blogg

Jakten på Sveriges bästa landskapsmat

Husmansbord® är ett varumärke och koncept från Svensk Landskapsmat, Pelle Agorelius AB på Saxhytte Gård strax norr om Grythyttan. Utvecklingen drivs av Jakten på Sveriges bästa landskapsmat och tar utgångspunkt i råvarans ursprung och livsmedelsprodukters kvalitet. När detta översätts till serverad mat skapas affärsmässiga nätverk mellan livsmedelsproducenter, butiker och restauranger. Livsmedelsproducenter som lämnar in produkter till bedömning av en oberoende och kompetent panel, har inte bara möjligheten att få sin produkt diplomerad utan får också en återkoppling, ”feedback”, på hur de olika paneldeltagarna upplevt produkten utifrån vilka förväntningar som skapas när man möter den på samma sätt som en kund möter den i butik. Hela Husmansbord®processen kallas för tillämpad mervärdesanalys* och går ut på idén att fokus på fördelar och förtjänster utvecklar matens mervärden, för kundens bästa.*Upplevelsen är summan av brukandet/besöket minus förväntningarna, U=B-F®

Spännande dagar

MervärdenPosted by Pelle Agorelius Fri, October 03, 2014 15:40:56

Spännande dagar

Idag är en väldigt spännande dag. Det har hunnit komma en hel del anmälningar redan, men sista timmarna har det börjat droppa in mail titt och tätt med spännande produkter från hela landet.

Jag svarar på frågor hela dagen och kvällen, ring 070 646 75 77 om ni undrar något.


I övrigt så gjorde jag årets sista kräftkok i morse och laddar för en fest med fiskekompisen Carl Jan och några andra vänner på dessa godsaker längre fram i höst.
Nu kyler jag ned de nykokta sötvattenshumrarna och låter dom stå i frisk lag några dygn innan infrysning.



  • Comments(0)//pellesblogg.husmansbord.se/#post164