Pelles blogg

Pelles blogg

Jakten på Sveriges bästa landskapsmat

Husmansbord® är ett varumärke och koncept från Svensk Landskapsmat, Pelle Agorelius AB på Saxhytte Gård strax norr om Grythyttan. Utvecklingen drivs av Jakten på Sveriges bästa landskapsmat och tar utgångspunkt i råvarans ursprung och livsmedelsprodukters kvalitet. När detta översätts till serverad mat skapas affärsmässiga nätverk mellan livsmedelsproducenter, butiker och restauranger. Livsmedelsproducenter som lämnar in produkter till bedömning av en oberoende och kompetent panel, har inte bara möjligheten att få sin produkt diplomerad utan får också en återkoppling, ”feedback”, på hur de olika paneldeltagarna upplevt produkten utifrån vilka förväntningar som skapas när man möter den på samma sätt som en kund möter den i butik. Hela Husmansbord®processen kallas för tillämpad mervärdesanalys* och går ut på idén att fokus på fördelar och förtjänster utvecklar matens mervärden, för kundens bästa.*Upplevelsen är summan av brukandet/besöket minus förväntningarna, U=B-F®

Jakten på Sveriges bästa landskapsmat har startat

MervärdenPosted by Pelle Agorelius Thu, September 04, 2014 06:22:05

Vad är din bygds nya stolthet?
INBJUDAN TILL HUSMANSBORD SVERIGE

Jakten på Sveriges bästa landskapsmat 2014

Till alla livsmedelsproducenter i Sverige: Vi erbjuder er att få era produkter bedömda och kommenterade. Vecka 41 arrangerar vi, här i Grythyttan, en bedömning för livsmedelsprodukter från hela Sverige.
Länk för nedladdning av hela inbjudan:
Länk för nedladdning av anmälningsblankett:Ingen deltagaravgift. En produkt per företag bedöms, kommenteras och har möjlighet till diplomering utan kostnad.
Vid fler än en anmäld produkt per företag faktureras en administrationskostnad på 200:-+moms per produkt.
Sista anmälningsdag är 3/10-14
  • Comments(0)//pellesblogg.husmansbord.se/#post163