Pelles blogg

Pelles blogg

Jakten på Sveriges bästa landskapsmat

Husmansbord® är ett varumärke och koncept från Svensk Landskapsmat, Pelle Agorelius AB på Saxhytte Gård strax norr om Grythyttan. Utvecklingen drivs av Jakten på Sveriges bästa landskapsmat och tar utgångspunkt i råvarans ursprung och livsmedelsprodukters kvalitet. När detta översätts till serverad mat skapas affärsmässiga nätverk mellan livsmedelsproducenter, butiker och restauranger. Livsmedelsproducenter som lämnar in produkter till bedömning av en oberoende och kompetent panel, har inte bara möjligheten att få sin produkt diplomerad utan får också en återkoppling, ”feedback”, på hur de olika paneldeltagarna upplevt produkten utifrån vilka förväntningar som skapas när man möter den på samma sätt som en kund möter den i butik. Hela Husmansbord®processen kallas för tillämpad mervärdesanalys* och går ut på idén att fokus på fördelar och förtjänster utvecklar matens mervärden, för kundens bästa.*Upplevelsen är summan av brukandet/besöket minus förväntningarna, U=B-F®

PRESSMEDDELANDE

MervärdenPosted by Pelle Agorelius Sat, May 10, 2014 22:35:34
Bilden: Pia Lindvall från Gutö Delikatesser flankerad av Ewa Björling och Pelle Agorelius samt kocken Björn Ståhlberg.

NU ÄR PRESSMEDDELANDET KLART, LÄNK HITTAR DU HÄR

Sprid gärna till vänner, press och alla matintresserade!


  • Comments(0)//pellesblogg.husmansbord.se/#post152