Pelles blogg

Pelles blogg

Jakten på Sveriges bästa landskapsmat

Husmansbord® är ett varumärke och koncept från Svensk Landskapsmat, Pelle Agorelius AB på Saxhytte Gård strax norr om Grythyttan. Utvecklingen drivs av Jakten på Sveriges bästa landskapsmat och tar utgångspunkt i råvarans ursprung och livsmedelsprodukters kvalitet. När detta översätts till serverad mat skapas affärsmässiga nätverk mellan livsmedelsproducenter, butiker och restauranger. Livsmedelsproducenter som lämnar in produkter till bedömning av en oberoende och kompetent panel, har inte bara möjligheten att få sin produkt diplomerad utan får också en återkoppling, ”feedback”, på hur de olika paneldeltagarna upplevt produkten utifrån vilka förväntningar som skapas när man möter den på samma sätt som en kund möter den i butik. Hela Husmansbord®processen kallas för tillämpad mervärdesanalys* och går ut på idén att fokus på fördelar och förtjänster utvecklar matens mervärden, för kundens bästa.*Upplevelsen är summan av brukandet/besöket minus förväntningarna, U=B-F®

DN om Nordicana

LivsstilPosted by Pelle Agorelius Sun, February 09, 2014 23:07:16


Förra helgen var min fru Ewa och vår dotter Elin på Nordicana tillsammans med vår partner TotallySwedish. Dagens Nyheter skrev:
LONDON. Fascinationen för nordisk kultur har fattat ett stadigt grepp om britterna. Vodkashots, kanelbullar, svenskt kaffe och köttbullar gick åt i snabbt tempo när tusentals britter i helgen besökte ”Nordicana”.

Hela artikeln hittar du här  • Comments(0)//pellesblogg.husmansbord.se/#post140